Påskeferie-light

   Hei!

En liten tyvstart på påskeferien har vi denne helgen. Siden jeg nå ikke jobber turnus lengre har jeg mulighet til å avspasere noen dager og få mer sammenhengende fri enn jeg har hatt før i påsken. Det skal bli herlig etter mange år i turnus som sykepleier kan jeg nå faktisk ha litt mer tid sammen med familien på helligdager. Det setter jeg pris på.

Vi har tatt turen til Etne for å slappe av litt og i morgen blir det fjelltur på ski med barn og besteforeldre. Hehe, tror det er minst 10 år siden jeg hadde på meg langrennski! Det blir skikkelig mimring fra barndommen da vi ofte var på skitur og pappa fyrte opp bål så vi fikk grille pølser og kose oss. Som regel gikk vi ikke så langt, og vi klaget nok på både kløende ullgensere og våte hansker men det er kun de gode stundene jeg husker. 🙂  Forhåpentligvis får vi pent vær i morgen.

Endelig fikk jeg en liten tur innom Ølen Møbel også, år og dag siden sist. Alltid like fint i den butikken og jeg måtte snope meg noen småting. Eirik sukket når jeg kom drassende på enda en kurv, hehe, men man trenger da alltid en ekstra kurv vel? 🙂

   

  

 

Ha en fin helg!  

 


En kommentar om “Påskeferie-light

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s