Desember 

   
 
Jeg trodde jeg hadde travle dager før, men hjelpes som ukene bare flyr nå! Jeg har starter i ny stilling, dagtid og går ikke i turnus lengre og det er litt av en omveltning. Men desember er her og noe av julepynten begynner å komme på plass. 

   
 
Lite rødt hos meg foreløbig mengder pleier å bli mer og mer rødt nærmere julaften. Jeg liker godt den nordiske stilen, også til jul, og noe av det første jeg handler inn er svibler og silke-furu. Grønt er skjønt!

I dag burde jeg tatt bilder for 1 etg var strøken! Vi hadde nemlig besøk av lokalavisen for å gjøre en sak om julepynting og inspirasjon. Jeg skal dele noen tips og diy-triks i morgen, lover. 

Ha en fin kveld! 


En kommentar om “Desember 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s