Før og etter hos Marta Frisør!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen år siden mistet jeg veldig mye hår, og som krisehjelp valgte jeg extensions. Ikke så lurt siden det også sliter endel på håret. For 6 måneder siden tok jeg dem ut og klippet håret litt kortere. Det var herlig å slippe styret med extensions, men jeg har alltid hatt langt hår og savnet det.

Da jeg skulle bestille meg time for klipp og farge visste jeg at Marta, som tidligerer jobbet hos Storesund frisør, hadde startet for seg selv. Jeg fant siden hennes på facebook og sendte henne en melding om priser osv.

Marta Frisør 

Vi meldte litt frem og tilbake og hun fortalte at hun kunne anbefale Hair Talk extensions om jeg ville prøve noen extensions som var veldig skånsomme for håret og av den beste kvaliteten. Jeg bestemte meg for å prøve siden jeg har lest veldig mye bra om Hair Talk. Siden Marta også er datter av en veldig hyggelig kollega ønsker jeg selvsagt å spre budskapet om Marta Frisør. Jeg syns det er viktig å støtte opp om lokale nysatsinger og flink folk.

PB213697.JPG

Marta er en dyktig frisør, og ikke minst veldig koselig! Frisørsalongen hennes ligger i huset hennes og er utrolig lekkert innredet. Selve frisørbenken er jo fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hun har fokus på å føre grønne og økologiske produkter, og jeg ble overrasket over hvor godt produktene virket! Jeg fikk både avfarging, farge og striper i håret men det hverken luktet sterkt eller slet på håret mitt.

Jeg har farget håret ganske mørkt lenge, og var lei av den «harde» fargen, så vi ble enige om å lysne det litt og få en mer levende farge med lyse spill.

Hun satte deretter i 3 pakker Hair Talk extensions og klippet dem til.

Sjekk før og etter bildene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ganske langt nå så mulig jeg klipper det litt om en stund, men akkurat nå bare nyter jeg å ha langt hår igjen. 🙂

Hos Marta Frisør kan du bestille time når det passer deg siden hun er fleksibel både på kvelder og helger. Prisene er fine og jeg kan trygt anbefale deg å prøve frisørsalongen. Du kan ringe henne for timebestilling på :92693893

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ha en fin dag!


2 kommentarer om “Før og etter hos Marta Frisør!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s