Julebordtipset! 

Reklame 

  
Det nærmer seg desember og julebordsesongen. Noen begynner med julebord allerede nå i november, og derfor har jeg et godt tilbud til dere. Hos Enjoy Body&Soul på Norheim får dere nå 10% avslag på nytt sett med vippe extension! Jeg har brukt dette siden 2012 og det er vel den ene tingen jeg ikke klarer meg uten. 

  
Vippe extensions er blitt superpopulært og ikke uten grunn. En og en vippe limes på hver enkelt av dine egne vipper, og for et fullt sett tar det 1,5-2 timer. Du ligger å slapper av på en massasjebenk (med varme i ryggen om du ønsker) mens de flinke vippeteknikkerne jobber. 

   
  Linda er desidert en av de dyktigste vippeteknikkerne jeg vet om. Hun er nøye, opptatt av et godt resultat og ikke minst flink å vurdere hvilke vipper som vil gi best resultat for deg. Noen har få vipper, da kan 3D vipper være det beste, noen har flere og litt tykkere vipper og kan da ha vanlige singelvipper. Issac er også veldig dyktig og jeg har vært hos han flere ganger, du kan også lese om Lene sin vippetime med han her; http://www.lenetonnessen.no/dette-er-mann-med-stor-m/

Her kan du se før/etter bilde;

  

Jeg fyller på ca hver 3-4 uke fast. Mascaraen er historie og det er deilig å kunne stå opp om morgenen og bruke litt mindre tid på badet. Jeg er B menneske delux så det passer meg bra. 😉

   
   

    
   

Du kan enkelt bestille deg time her; 

http://ledigtime.no/shape/step1

Bruk kodeord «Silje» for å få rabatten. 

Obs!! Det viktigste med vippe extensions er å velge en aktør som har riktig opplæring og som har rett sertifisering. De fleste med dårlige erfaringer har gått til en vippeteknikker som ikke har den rette kunnskapen. Det kan ende med både ørebetennelse og mye ubehag! Det er også viktig å være obs på at, som med alle andre produkter til hud/hår, man kan få allergiske reaksjoner. Vippelimet som brukes kan noen få reagere på, så ta gjerne en tur innom eller send Linda en Mail om du lurer på noe. post@enjoytrening.no


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s