GorumetJunk, Matbar og interiørinspirasjon i sentrum!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
GourmetJunk

Årets siste utgave av «TeBy`n Magasinet» er ute, og i denne utgaven har jeg vært hos flere nye spiseplasser i sentrum. Utrolig inspirerende interiør alle plassene og ikke minst et utmerket utvalg i skikkelig digg mat.

Hos GourmetJunk, som ligger midt mellom et tatoveringstudio og en brun pub, får du burgere som er laget av rentmalt kjøtt og med tilbehør som tilberedes «fra bunnen» på kjøkkenet. Hva med å stikke innom for å prøve en «Halsbrann» eller smake «Spanskrøret»? Teamet som jobber der er smilende, serviceinnstillte og veldig hyggelige. Du finner GorumetJunk i Strandgaten 150.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt lenger oppe i gata, nærmere bestemt i Sørhauggaten 111, finner du Matbaren Brakstad. Med sine lekre metrofliser, «marmor-bar» og nydelige meny befinner man seg plutselig midt i en storby. Ja, for det er den følelsen man får når man sitter og ser traffikken og travle mennesker suse forbi de store vinduene.

 

Du kan også lese mer om de nye studenboligene med tilhørende kaffebar, Vici Treningssenter, få masse julegavetips, interiørtips og mye mye mer!

Du får magasinet gratis i postkassen, eller du kan lese det på nett her:

TeBy`n magasinet

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s