Mandag – I KNOW

IMG_0485 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, jeg kan ikke klage på denne mandagen. For et herlig høstvær vi har! Sist uke kom jeg i mål med de to joggeturene mine ( selv om det ikke ble jogging hele veien, her må kondisen trenes opp igjen gitt), og denne uke er jeg klar for to nye turer. Les mer her: Fargesterk og sprek høst

Jeg har vært i møte i dag for sentrumsbloggen, det er snart deadline på det nye «Teby`n» magasinet og jeg jobber så tastaturet ryker! En gryende forkjølelse skal ikke stoppe meg, her er det bare å jobbe på siste time før kidsa kommer fra skolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


En kommentar om “Mandag – I KNOW

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s