Fargesterk og sprek høst med nye treningsklær

Sponset produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var hele familien ute på tur i skogen. Rocky hadde mye å utforske og mannen skulle ta bilder av det nye treningstøyet Macron Store Haugesund har sponset meg med. For dere som har fulgt meg en stund så vet dere at jeg er glad i trening, men det er det første jeg prioriterer bort i hektiske tider. Det er jo egentlig så dumt, for trening gir jo mer energi til å takle hektiske dager. Nå er det på tide å få treningsrutinen på plass igjen, og for meg er det supermotiverende med nytt treningstøy i knallfarger.  Macron Store Haugesund som ligger i sentrum har fått inn sin egen løpekolleksjon, og jeg tester kvinnekolleksjonen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg sa ja til dette var at jeg elsker fargesterke treningsklær og jeg vet at Macron står for høy kvalitet. Jeg er relativ hvit/sort/grå i klesvalget til vanlig, men på trening velger jeg helst klær med mye farge og mønstre. Jeg var innom Lisa på Macron og hun fortalte om kolleksjonen. Den er designet for løpere, og jeg har egentlig aldri vært en løper. Men jeg har alltid hatt lyst til å «være en løper».  Lyst til å være den som (for å koble av og hente energi)  snører på seg joggeskoene og tar seg en løpetur. Mitt mål frem mot jul er å løpe/jogge 2 x per uke. Og da blir nye løpeklærne en fin motivasjon til å komme seg ut. Dessuten er disse treningsklærne helt supre til trening utenom løping og jogging også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolleksjonen består av et utvalg overdeler med kort eller lang arm,vester, tighser og jakker i knallfine farger! Jeg liker veldig godt at tightsen sitter godt på plass i livet, man slipper å heise den opp hele tiden. I tillegg har den tøffe detaljer og smart design.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tighsen sitter godt også for oss med både hofter og lår, og det kjennes nesten ikke ut som du har den på. Det går igjen i  hele denne kolleksjonen. Klærne er veldig lette og superbehagelige på. Overdelene er i silkemykt stoff og har egenskaper som både holder deg tørr og lar huden puste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde med oss valpen vår på tur, så det ble bare noen korte intervaller opp bakkene her, men det er jo nesten obligatorisk med et løpebilde når jeg skriver om en slik kolleksjon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vestene er utrolig lette og har en veldig fin litt innsvinget fasong. Bare vær obs på at vesten er ganske liten i størrelsen siden kolleksjonen er designet for løpere ( som ofte er ganske slanke får en si), jeg bruker 36/38 i vanlige klær men har str L i den orange vesten. I tigthsen har jeg S og i den orange overdelen M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elena syns det begynte å bli kjedelig med all fotograferingen, så hun ville også være med på et bilde og det måtte være et hoppebilde. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neste uke, onsdag 14/10 er det Oktoberfest hos Macronstore og du får 30% på denne løpekolleksjonen! I tillegg står dette på programmet.

FK Haugesund spillere kommer for å skrive autografer!

– 30% rabatt på ALLE FK Haugesund effekter!
– 50 – 80% rabatt på utvalgte varer!
– 40% rabatt på klubb-kolleksjonene!
– 30% rabatt på løpekolleksjonen til Macron!
– M-Station konkurranse – premie til vinnerne
– Giveaways
– Gratis kaffe og snacks

ALLE SOM TAR TUREN INNOM ER MED I TREKNING AV SESONGKORT PÅ MACRONTRIBUNEN FOR 2016 SESONGEN! HUSK Å SKRIV DEG OPP PÅ LISTE.

Ta turen innom for å prøve treningsklærne på selv, og se på utvalget de har i butikk nå.

Du kan melde deg på her:

Macron Store Oktoberfest

Macron Store finner du i Karmsundgata 178, på Facebook her: Macron Store Haugesund og du kan følge dem på instagram på @macronnorge


2 kommentarer om “Fargesterk og sprek høst med nye treningsklær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s