Design Letters Styling-utfordring!

Sponsede produkter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Fredagen er her og alle hjerter gleder seg. I dag hentet jeg en pakke på posten og har pakket ut mange fine produkter. Design Letters er en serie jeg har vært veldig glad i lenge nå, husker ennå da jeg kjøpte min første kopp hos Ølen Møbel. For litt siden ble jeg kontaktet av dem med forespørsel om å være med i en styling-utfordring på instagram. Det takket jeg selvsagt ja til. Det vil si at jeg styler Design Letters melaminprodukter, knipser bilder og legger dem ut på instagram.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis har jeg en utmerket assistent, Caspian på 5 år som elsker å være med å knipse bilder så allerede i morgen blir det en liten photoshoot rundt frokostbordet. Han gleder seg til å være med på det, og har bestemt at skålen skal fylles opp med tomater ( hans yndlingsmat).

Ha en fin fredagskveld!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s