Strikketkjole med høy hals, og skinnjakke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   
 Det er mandag, og jeg har hatt en utrolig fin formiddag! Høsten altså, den er fantastisk med sin skarpe luft og strålende sol. Sakte endres fargene i naturen og det er nydelig å gå tur i skogen. Jeg har vært med sentrumslederen Odd Fossan Waage på jobb i dag, og det var spennende. Litt av en jobb han har, og dyktig er han. Dette kommer på setrumsbloggen etterhvert.

En snartur innom Vero Moda for å se om de kanskje hadde inne en strikketkjole med høy hals. Jeg forelsket meg helt i Designers Remix sin kjole, men siden den koster deretter så gikk jakten til Vero Moda. De er så raske med å ha de siste trendene i butikk, og jammen fant jeg! Ullblanding som gjør at kjolen er god og varm. Kombinert med skinnjakke og strømpebukse blir det det perfekte høstantrekket. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg har tidenes kvise på haka så er høyhals helt perfekt. Hehe 🙂

Nå er lasangen i ovnen og kidsa kommer hjem hvert øyeblikk. Ha en fin ukestart!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s