Litt av hvert

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Phuuuu… så sitter jeg her og kjenner det skal bli så herlig å ta helg! Travle dager! Trening har jeg heller ikke prioritert de siste to ukene ( Yaiks!) men krysser fingrene for at ting roer seg. Jeg liker å ha aktive dager, men er litt avhengig av at kroppen henger med, og når treningen blir nedprioritert så merkes det. Jeg vet jo at trening gir energi, men sofaen har fristet mer etter travle vakter på jobb. I morgen har jeg fri fra sykepleierjobben min så det blir en dag i sentrum. Jeg skal innom flere butikker, og gleder meg spesielt til turen innom All-in. De har fått inn så mye kult, og jeg fant to plagg jeg absolutt skal prøve!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bambusbenken fra Tine K som vi kjøpte sommer har fått komme inn, og etter en grundig vask er den like fin.

Jeg jobber for tiden med sidene jeg skriver i «Te By`n» magasinet, samtidig som det jevnlig dukker opp spennende samarbeid. Det eneste som er litt dumt er at det blir mindre tid til den «vanlige» bloggingen. Jeg ønsker jo ikke kun å ha en reklameblogg, det skal være en god blanding av vanlige innlegg og tips til dere. Men jeg velger kun ut samarbeidspartnere som jeg syns passer og har ting jeg selv bruker og liker.  Ukene og dagene flyr forbi, og kanskje inspirasjonen mangler litt når det gjelder interiør og bildetaking her i huset. Tidligere kunne jeg bruke hele fridagene mine kun på DIY og interiør, slik er det ikke lengre ( dessverre). Snart er det høstferie og det ser vi frem til hele familien.  Kanskje vi endelig får ferdig prosjektene i kjelleren, har bladd i noen gamle interiørblader i dag for inspirasjon. En tur innom Fretex for inspirasjon i morgen må til!

Ha en fin kveld!


En kommentar om “Litt av hvert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s