Bøker hos Fretex

Jeg er fretex-ambassadør for Fretex Haugesund og skriver dermed innlegg om dem med jevne mellomrom. Jeg får ikke betalt for dette, men jeg syns det er viktig å opplyse om dette. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei!

På vei ut dørene for å ta noen intervjuer i sentrum nå, men måtte bare tipse dere om at Fretex Haugesund denne uken har 50% avslag på alle bøker. Den kjekke gjengen på Fretex Raglamyr kan hjelpe deg å finne både nye og gamle favoritter i det enorme utvalget av bøker som de har i butikken. Jeg skal i gang med denne når ting roer seg, som jeg plukket med meg sist jeg var innom dem. Håper jeg får tid å ta turen innom på fredag, så skal vi se om de har noen interiørfavoritter å by på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fine duftlyset kjøpte mannen til meg på Ølen Møbel, det lukter helt fantastisk og kan virkelig anbefales om du liker duftlys.

Ha en fin onsdag!


2 kommentarer om “Bøker hos Fretex

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s