Hjemmekontor og lampetips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei!

Det har vært noen hektiske dager, og det blir endel jobb frem mot høstferien men med spennende prosjekter så det skal gå fint. I dag har jeg hjemmekontor og prøver å plotte inn alle avtaler fremover slik at jeg får oversikten. Er avhengig av å ha alt i kalenderen slik at ingenting blir glemt i en hektisk hverdag. Radioen på ( p2 alltid nyheter er et must for meg når jeg jobber hjemme), kaffe på presskannen og kalenderen oppdateres på mobil og papir. En noelunde ryddig stue må til for å finne roen, selv om de andre rommene bærer preg av travle dager. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lampen jeg ville tipse om fant jeg på Clas Ohslon. Syns den var veldig fin og passet godt inn hos oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen skal jeg følge Norun, som er markedskoordiantor i Haugesund sentrum på jobb, og det gleder jeg meg til! Jeg lurer i allefall på hva hun gjør på jobb i Haugesund Sentrum AS så det blir kjekt å se.

I november er jeg invitert til Ølen. Nærmere bestemt til Vindafjord Bibliotek for å snakke om blogg, redesign og vise litt hva jeg har laget selv. Det gir litt sommerfugler i magen må jeg si!

Husstand 2015-1

Ha en fin dag!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s