Grå mandag – grå genser

Joda, jeg har prøvd og i en periode var faktisk ikke mandagen så veldig kjip..  Men når du våkner av regn på vinduet, trøtt på tross av 10timer søvn så er det ikke mye «happy mandag». Jeg er og blir B-menneske og syns egentlig arbeidsdagen burde starte kl 12.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis hadde jeg en kjekk formiddag i Haugesund sentrum foran meg, og det at Heidi på Solid hadde samme mandagsfølelse hjalp på. Vi trøstet hverandre med at det er lov å synes mandagen er kjip. 🙂 Og mandagen ble straks mye bedre (så lenge jeg får i meg nok kaffe skal jeg overleve alt. 🙂

Den grå genseren kjøpte jeg hos Solid i dag, deilig å pakke seg inn i og fint med det gule skjerfet. Gult skal jo gi energi, så jeg krysser fingrene for at det gule hjelper. Det er valg i dag, og det er noe av grunnen til at jeg er så spent. Håper du bruker stemmen din i dag! Godt valg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s