Høstjakke -teppe-te-kos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var ikke denne fin?! Høstjakke eller skal jeg si teppe? Den er designet uten lukking, supermyk og stilig. Det er akkurat som å svøpe et mykt fleceteppe rundt seg. Denne fant jeg på BikBok sist uke, og passer perfekt nå om høsten når sola ennå varmer litt, men den kjølige vinden er på plass. Jeg har vært travel opptatt hele formiddagen med både det ene og det andre, og heldigvis rakk jeg også en tur til sentrum for å få bilder til neste blogginnlegg på sentrumsbloggen. Såklart lot jeg meg friste og kjøpte med meg en herlig «Appelsin og Chilli» fra Amundsen Spesial.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_9933 IMG_9935 IMG_9943

Senere i kveld får du høst-kos-tipsene fra sentrumsbutikkene. Ha en fin ettermiddag!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s