Middagstipset og egentid

Sponset vippebehandling/samarbeidspartner 🙂
Tusen takk for alle fine lykkeønskninger på forrige innlegg! Det er veldig koselig å få støtte og oppmuntring når mange valg skal tas. 🌸

I dag har jeg vært ute hele formiddagen, først en tur hos Issac på Enjoy for å fylle på vipper så til sentrum på jobb. 

 Alltid like fornøyd etter vippepåfyll hos Enjoy! Jeg har brukt vippeextensions siden 2012 og det er så utrolig enkelt å greit. Slippe mascara, pandaøyne og dryssing. Jeg har singelvipper str 12-13-14 mm. 

  

Du kan enkelt bestille time her, både Issac og Linda er utrolig dyktige: 

http://ledigtime.no/shape/step1

Videre gikk turen til en butikk i sentrum for å ta bilder å få informasjon om hva de driver med. Det er så spennende med sentrumsjobben, jeg møter alltid hyggelige folk som er hyggelige og engasjerte. 

Til middag ble det minstemann sin yndlingsrett; lasagne.

  
 Men denne gangen laget jeg den med en liten sunn vri. Istedet for ostesaus så blandet jeg 1 pakke Philadelphia ost, 1/2 beger creme fraishe og 1 beger cottagecheese. Krydret litt med muskatnøtt og tilsatt en liten neve parmesanost. Jeg stekte karbonadedeig og tilsatte 2 bokser hakkede tomater. I tillegg  høvler jeg opp 1 squash som jeg legger med pastaplatene. Litt ost på toppen og 20 min i ovnen. 

Sunn og digg middag. 😊 

Ha en fin kveld! 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s