Veien blir til mens du går..


Kanskje dere ser at jeg har endret bloggnavnet atter en gang? Da jeg først flyttet over til wordpress tenkte jeg å få en ny interiør-boost på bloggen. Mens så forandret ting seg litt underveis. Jeg har drevet med blogg og sosiale medier noen år nå, og selv om det er gøy med utenlandske lesere også så blir fokuset mitt på norske lesere. Siden jeg driver blogg og instagram for Haugesund sentrum, er ambassadør for Fretex Haugesund og har eget foretak som jeg helst tar lokale oppdrag på ble det naturlig å gå over til siljehusebo.com

Det blir lettere å finne meg rett og slett. 🙂 Interiør er fremdeles en interesse, men for å være helt ærlig er det ikke det som driver meg lengre. Vi har fremdeles uferdige prosjekter i huset, men det tar tid. Tid jeg rett og slett ikke har nå. Planen for bloggen videre er ikke helt på plass enda, men inspirasjon skal det fremdeles være her.

Jeg leker med tanken å få meg et kontor snart, helst i Haugesund sentrum for at jobben blir litt nærmere og at jeg er der det skjer. Det perfekte måtte være i et miljø sammen med andre i en kreativ bransje! Jo mer jeg jobber i Haugesund sentrum, jo mer glad blir jeg i byen. Jeg har endel valg å ta fremover, noen kan jeg styre selv andre er opp til andre, men at høsten blir spennende er det ingen tvil om.


Ha en fin tirsdag!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s