MatMarked, helg og Costume.

Hei! Endelig en frihelg, og dette skal nytes. Jeg hadde et møte i sentrum i dag i tillegg til at jeg skulle ta noen bilder fra Europeiske MatMarked i dag. Og hjelpes så  mye godt! Er det noe jeg elsker så er det tapas og koldtbord. Grunnen til det er at jeg elsker å småplukke litt av hvert på tallerkene. Jeg sliter ofte på resturant når jeg må velge EN ting, hehe. JA til valg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På MatMarkedet bugnet det av oliven, fetaost,skinker og mye mer.. det duftet deilig i gatene av nystekte belgiske vafler og parmesan ost. Du kan se flere bilder på sentrumsbloggen her:

http://haugesund-sentrum.no/blogg/augusthelg-med-mye-aktivitet-matmarked-og-byleker/

Jeg kjøpte med meg fetaost, oliven med mandler og noen søte saker. Det er lov med litt kos i helgen ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden det er helg (og kanskje litt tid til å krype oppi sofaen med et pledd) kjøpte jeg Costume. Costume er en favoritt når det gjelder mote og trender. Deres nyeste nummer kalles «the sexy issue» og man er så heldig å komme i seng med diverse kjendiser. Beklager altså, men jeg er så lei! Costume er et blad jeg egentlig har vært veldig fornøyd med, men hva skjer med dette kroppsfokuset??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjære Tone Damli, du er like, om ikke enda mer sexy i boblejakke! Sexy handler ikke om minst mulig klær, det handler om selvtilitt, utstråling og selvfølelse. OG å være sexy er ikke viktig en gang, å ha en god selvfølelse er viktig. Det er ikke noe nytt med halvnakne kjendiser på fremsiden for å selge bra, men er det lov å si at man blir lei?  Forøvrig må jeg si at resten av innholdet er bra, mange gode motetips og inspirerende bildeserier. Ha en flott fredag!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s