Tips til studenten

Jeg husker selv da jeg startet som student på høgskolen Stod/ Haugesund for… hjelpes.. 10 år siden! Haugesund var og er en by jeg føler meg hjemme i og elsker, men ærlig talt; det er vind og regn! Da jeg var på jobb i sentrum i dag var jeg innom All-in for å se på deres tips til studentene og skolestart.

Det kan du lese mer om her:

http://haugesund-sentrum.no/blogg/student-i-haugesund-denne-hosten-her-er-noen-must-haves/

Jeg elsker regnjakken min fra RAINS DK, og kan trygt anbefale deg å teste den.

P2122141 P2122174

Ha en fin kveld!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s