Forberedelser til Amandashowet 

                                                  Annonse i samarbeid med Enjoy Body&soul 

I år er jeg så heldig å ha billetter til Amandashowet, som sendes  live på tv2 lørdag. 

  
Så i dag ble det både en tur til Issac på Enjoy treningssenter og en tur til frisøren. Enjoy body&soul er tidligere Shape trening og velvære. Ettersom min gode og fantastiske venninne Linda ble ene og alene eier av Shape så ble det nytt navn. En frisk start er bra, og jeg beundrer Lindas mot og energi! Kanskje jeg tørr å være like tøff snart å satse «all in»? 🙂

   
 Vippe extension har jeg brukt noen år nå, og de siste 2,5 årene har jeg gått til Linda. Nå har Issac, mannen hennes fått opplæring og han er superdyktig! Kom valsende inn i dag, med solbriller og kaffikoppen, skrudde av «yoga-musikken» og satte på pop. Hehe, I like!

Resultatet blir kanonbra hver gang jeg er hos Enjoy, og det er uten tvil fordi de er best i byn på vipper og bryn. Mange kunder hos Linda har vært andre steder og fått lagt vipper av folk som ikke er profesjonelle og det kan gi mange plager. Øyebetennelse, smerter og fæle vipper. Vil du ha vipper som passer deg og som er smertefritt OG lekkert? Ja da går du til Enjoy body&soul. Bestill time enkelt her;

http://ledigtime.no/shape/step1

Neste besøk var hos frisøren. Søsteren min anbefalte Pur Grønn i Haugesund sentrum, og det er jeg glad for! Kjempekoselig folk, super service og knallfint resultat!

Så er det bare å finne frem antrekk og sko til i morgen kveld, for da braker det løs i Maritim Hall! Følg meg gjerne på instagram, både på @my_nordicstyle og på @haugesundsentrum

  
Nå skal jeg gjøre ferdig blogginnlegg for sentrumsbloggen, ha en fin kveld! 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s