«Hjemmelaget» iskrem.

IMG_7379

IMG_7390

IMG_7391

Internett bugner av «is-inspirasjon» og jeg kaster meg mer enn gjerne på bølgen. Kidsa elsker is, og spesielt datteren min kunne levd på iskrem.

Jeg forsøkte meg på «hjemmelaget» iskrem i dag da. Isformene kjøpte jeg på Trendhuset i dag og de er fra Nicolas Vahe. Oppi 4 av dem helte jeg Biola med to forskjellige smaker og i de to siste hadde jeg en blanding av kokosmelk, frosne bringebær og 1 ts vaniljesukker.

Kidsa rynket litt på nesen, så jeg burde nok fulgt rådet om å tilsette moset banan eller honning for litt mer sødme, men jeg elsket isene!  Perfekt sunn sommer-is!

IMG_7367 IMG_7368

Nå når det endelig blir sommer har jeg også funnet ut hvilke utemøbler vi skal ha. Valget falt på Tine K sine bambusmøbler, som jeg skal kjøpe på Bruno Interiør i sentrum. Gleder meg til å få dem på plass og nyte solen.

Ha en fin kveld!


2 kommentarer om “«Hjemmelaget» iskrem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s