Fretex ambassadør – Fretex Haugesund

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen uker siden hadde jeg møte med Fretex Haugesund, og nå er vi klare til å lansere Fretex Haugesund sin Instagramkonto! Dyktige og engasjerte damer har fått opplæring og motivasjon til å dele mange gode tips og produkter fra den store og luftige Fretexbutikken på Raglamyr. Jeg er blitt spurt om å være deres ambassadør her i Haugesund, og det takket jeg selvsagt ja til. Fretex og Frelsesarmeen har alltid stått mitt hjerte nærme pga arbeidet de gjør, så det er ganske stort å få lov å være med på dette. Redesign og gjenbruk er spennende og ikke minst bra for miljøet.

På bildene her laget jeg en liten sommerkrok, de har en fantastisk bildevegg der oppe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du finner dem på fretex_haugesund på instagram, og her på facebook: Fretex Haugesund

Akkurat nå har de også fått inn nydelige kjoler, både til sommerfesten og til bryllup. De har også mange nydelige serviser, masse bøker innen alle sjangre og LP plater. Ja, du finner det meste på Fretex. Fretex Haugesund ligger på Raglamyr, i samme bygg som Obs Bygg.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s