TEBY`N magasinet

IMG_7245

TEBY`N magasinet er et lokalt magasin som kommer ut 4 ganger i året. Mai utgaven 2015 fikk jeg være med å bidra til. Veldig kjekt og spennende! Jeg skrev og tok bildene til «Nytt i byn»- reportasjene og «Bransjer i byn».

IMG_7248

I utganspunktet sa jeg også ja til å være med å bidra til neste utgave som kommer i august, men dessverre måtte jeg si det fra meg pga personlige grunner. Veldig lei meg for det, men noen ganger blir det bare sånn. TEBY`N er et veldig bra magasin og har du ikke fått et eksemplar i postkassen kan du lese det digitalt her:

http://issuu.com/iversenskogen/docs/15-006-tebyn-mai-2015-web


En kommentar om “TEBY`N magasinet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s