Perfekte vipper og flotte bryn

Annonse 

 
Akkurat nå kjører flinkeste Linda kampanje på shape treningssenter med 3D vipper og farge+forming av øyebryn til 1690kr. Jeg kan anbefale deg dette på det varmeste! Dyktige, nøyaktige og de flinkeste i området på vipper og bryn. Uten tvil! Send Linda en Mail på linda@shape.com og bestill deg en time. Sjekk ut http://www.shapetrening.com for mer informasjon.  Jeg har brukt vippeekstension i flere år, og har god erfaring med dette. Har du spørsmål så bare spør, eller send Linda en Mail. Her er før/etter bildet av brynbehandlingen de tilbyr; 

  
3D vipper er en ny type vipper, som gjør at du kan få vipper som passer til akkurat deg. Noen har tynnere og færre vipper, og dermed kan vanlige vipper bli for tunge. 3D vipper er så tynne at du kan ha flere vipper på en og dermed få et flott resultat. Ha en fin natt 💛

  


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s