Stuen Og hjemmelagede møbler

    

I stuen har vi en stor hvit sofa. Den kjøpte jeg på finn for 200kr. Har lenge tenkt å kjøpe ny, men stadig andre ting som må prioriteres. Den er også så stor, dyp og god å hvile middag i så den får bli en stund til. Jeg tok ut selve sofaputene fordi de skled ut hele tiden. Så istedet har jeg enten et stort sengetepper eller ett par hvite laken og maaaasse puter. 

   

Sofabordet har pappa laget til meg, og han har fått bestilling av andre også. Jeg skal lage en egen side her på bloggen med ting han laget så kan evt de som ønsker bestille. Han lager både bord, utenmøbler, stubber og skjærefjøler i tre.  Ha en fin kveld! 


En kommentar om “Stuen Og hjemmelagede møbler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s