Byparken

      

Byparken i Haugesund er utrolig fin, med sine grønne benker og fine paviljong. Det var lenge siden jeg hadde vært der, og i dag måtte jeg bare ta en tur innom for å se. Sol og litt kald vind, men utrolig koselig. I slutten av mai skal det være retromarked her og det gleder jeg meg til. Satser på at temperaturen en litt høyere også da.    

 

Måtte bare vise dere den kule frynsejakken jeg fant på H&M. Følte meg litt som cowboy-Laila når vinden blåste frynsene vilt omkring, Hehe, men men. Ha en fin onsdag! 

  


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s