Oh herlige fredag!

Annonse

Ja, kan man få en bedre start på fredagen? Jeg har jobbet i sentrum i dag, og et av oppdragene var å teste den berømte Green Peel behandlingen som nå tilbys hos Studio Essense i sentrum. Du har hørt om den, kjendisenes favoritt? Du skal få et utfyllende innlegg om dette senere, men jeg må bare få skryte av Ann-Margrett på Studio Essens. Dyktig, herlig og fantastisk dame! Du merker når mennesker brenner for det de driver med og det er bare herlig å være på benken hos henne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at jeg var i sentrum gikk turen til godeste Linda på Shape Trening og velvære for å fikse bryn og fylle på litt vipper. Jeg har brukt vippeekstensions i nesten 3 år, og fyller på hver 3 uke ca. Linda er supernøyaktig og den beste jeg vet på vipper ( og jeg har prøvd mange). Vil du teste så er det bare til å sende henne en mail på : linda@shapetrening.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lett rødmussen i ansiktet etter greenpeelen, men med nye vipper og bryn så tar jeg snart helg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin fredag!


2 kommentarer om “Oh herlige fredag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s