Wood nature raw

  

 
Hei!

Jeg har vært en tur i sentrum i dag, og jammen tittet sola frem også! Elsk på det! Adidas t-skjorten fra allinstore.no bruker jeg både til trening og til skinnskjørtet. Utrolig god kvalitet og behagelig å bruke. Anbefales.

Nye solbriller med flanell innfatning fra Vero Moda og slangeskinnsko fra H&M. 

  Ellers har jeg noe nytt i stuen, et fantastisk treskap!      

Jeg har lenge ønsket meg dette skapet, og da mamma kjøpte seg to men ikke hadde plass til begge så fikk jeg det ene. Vi har en superliten gang med minimalt plass til klær og sko, så dette skapet måtte vi ha i stuen. Men heg syns det er fantastisk fint, så det gjør meg ingenting. Det er veldig god plass inni det til jakker og andre ting. Furu blir jo etterhvert gult i fargen, så jeg tar gjerne i mot tips til hvilken farge jeg bør beise det. 

Ha en fin onsdag!


8 kommentarer om “Wood nature raw

  1. Veldig kul look! Jeg er en liten hiphoper så jeg elsker å bruke tee for å spice opp et feminint antrekk. Og den tee’en fra Adidas var utrolig fin, elsker printen inni logoen. Jeg må spørre, hva er flanell innfatning?
    Utrolig fint skap forresten! Kjempefin kontrast med det naturlige treet og de lyse omgivelsene.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s