Kjøkkenet før/etter

Før:

Underveis:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valget falt på to hyller fra Bloomingville som jeg fant på Trendhuset på Raglamyr. Da jeg fikk dem opp på veggen ser jeg at jeg har plass til en til, så på lørdag skal jeg innom å kjøpe enda en. Det ble altså hverken hvit eller sort stringhylle, men grå og tre. Syns det ble veldig fint jeg. Så må jeg jo ha noen lamper, evt bruke de jeg hadde før. Det ser veldig mørkt ut på bildet, men i virkeligheten er kjøkkenet ganske så lyst til tross for den sorte veggen.

Et lite tips på slutten her; dette popcornet er det beste jeg noen gang har smakt! Absolutt verdt å plukke med seg om du skal på Trendhuset en tur.

Ha en fin torsdag!


2 kommentarer om “Kjøkkenet før/etter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s