Hektiske tider

Hei!
Mye jobbing i påsken kjennes på kroppen, men nå er jeg endelig i gang med treningen igjen, så da skal det bli godt å få litt påfyll av energi. Jeg har som alltid mange jern i ilden, og nå nærmer det seg deadline på et par saker. Når de er levert skal jeg jammen nyte det, iallefall bittelitt før neste oppdrag er i gang. Siden både jeg og mannen har jobbet mye så har vi ikke kommet særlig lengre med prosjektene i huset, men neste uke håper jeg å få i boks et par ting. Minstemann ønsker seg tavlemaling på den ene veggen på rommet sitt, så det skal han få.
*Gleder meg til sommerferie*
Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s