Design – belysning – vinn designerlampe!

Reklame

Hei!

På fredag fikk jeg lampen jeg bestilte fra designbelysning.no


Eos lampen fra vita er nydelig, og nå henger den som en drøm i trappen.

For meg var designbelysning.no en nettbutikk jeg ikke visste om, og for meg som elsker lamper( til min manns frustrasjon, hehe) var det en drøm å finne så godt utvalg!
 Design Belysning levere også mange fine lamper fra House DoctorHerstalBloomingvilleKartell og Northern Lighting

Du finner også mange gode tips på Lystips. Jeg syns det er en utfordring med belysning, for jeg som regel ikke tenker igjennom hva slags lys jeg bør ha i de ulike rommene. Så jeg fikk mange gode tips der. 


Jeg har fått lov å holde en konkurranse for å gi dere lesere en sjanse til å vinne ett gavekort på 1000kr, så kan du velge selv blant designbelysning.no sitt store utvalg. Denne konkurransen vil foregå på instagram, så sjekk @siljevaniljeis på instagram så finner du reglene der.
Ha en fin kveld!  

2 kommentarer om “Design – belysning – vinn designerlampe!

  1. Så flott den lampen ble i trappen da – jeg er selv på utkikk etter lampe både til trappeoppgangen OG til å ha over spisestuen… Likte denne godt, så har slengt meg med på konkurransen din på instagram 😉

    Ønsker deg en flott søndagskveld videre, og en god uke som kommer.
    Klem fra Christine

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s