DIY; personlig kaffikopp, lekre fyrstikkesker og vinner av poster.

Hei!

Bloggelysten går litt opp og ned for tiden, travle dager nå frem mot ferien.
Men instagram bruker jeg flittig, så dere kan følge meg der; siljevaniljeis
Jeg har tidligere skrevet om hvordan det er lett å designe sine egne kaffikopper, enkelt med bruk av porselenspenn. Nå har jeg hatt behov for litt mer «glam» i hverdagen, så jeg sprayet håndtaket på to kopper i gull. Gullspray kjøpte jeg på Trendhuset på Raglamyr, men de selges nok på de fleste hobbybutikker.

Bare husk å dekke koppen skikkelig og la den tørke, for jeg var litt kjapp og da ble det litt søl på den ene.
Jeg har også trukket en vinner av valgfri poster fra Paper Collective, og det ble:
Mrs.Monday! Gratulerer! 
Send meg en mail på siljehusebo@gmail.com
Også ett lite tips på slutten; fyrstikkesker fra HAY. De kjøpte jeg i går på kundekvelden hos Crush Concept i Haugesund sentrum. Jeg elsker å tenne lys, og disse eskene er jo kjempe dekorative å ha liggende fremme.

Ønsker dere en fin dag!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s