Kooooselig vinter med ull, tull og ny jobb!

Hei!
Det regner mye på vestlandet, og jeg klaget mange ganger over at «kan det ikke bli skikkelig vinter istedet for?». Vel, nå kan det godt bli mildt og regne litt syns jeg!
Iskald vind, forkjølelse og sykdom. 

Jeg kommer vel over det snart, men virus og bakterier sitter godt i huset denne uken. Veldig utålmodig etter å bli helt frisk nå må jeg si! Spesielt etter at jeg har fått ett spennende oppdrag! Jeg er så heldig å få være programleder i HTV sin programserie «SMAK». For ett år siden var jeg med i en slik episode, og du kan se alle her:

Så jeg skal få besøke mange spennende mennesker på Haugalandet og se hvordan de har det.
Jeg gleder meg enormt, og jeg blir veldig glad for tips fra dere til spennende hjem eller landsted vi kan besøke! Send meg gjerne en mail, eller kontakt med via min Facebook-side:
Nå er det leggetid for kidsa, ha en riktig god helg!


9 kommentarer om “Kooooselig vinter med ull, tull og ny jobb!

 1. Heisann 🙂 Så koseligt hos deg med lammaskinn! Nå har eg gått inn på linken din å sett på flere snak episodar 😉 Spennande jobb du har fått ;))
  Håpe dokke hadde det koseligt på bloggtreff i dag ♥ Snx snart 😉
  Klem Elisabeth

  Liker

 2. Hei, så fin en blogg, liker bildene dine veldig godt 🙂 Se gjerne på min nystartede nettportal som viser produktene til talentfulle venner, dvs etterhvert har flere ønsket å bli med på siden så nå er vi flere. Nydelige skinnfeller med mønster trykk som er ved å se mm. Kontakt meg gjerne for info eller samarbeid. 🙂

  Liker

 3. Hei 🙂 så fin blogg, liker bildene dine veldig godt. Saueskinnet ser helt herlig ut. Se gjerne på min nye nettside også om du vil, med bilder av saueskinn med nydelige mønster trykk på baksiden med mer. Nettsiden begynte som en vernetjeneste for ei talentfull venninne, men nå har flere tatt siden i bruk og den fungerer som nettportal (www.rodloper.net). Ønsker deg en fin vinterferie uke, Solrun 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s