Fotoshoot i Oslo

Hei!
Jeg var så heldig å få treffe Helena i Oslo, hun er en utrolig dyktig fotograf som jeg ble kjent med via bloggen for noen år siden. Til tross for sin unge alder har hun allerede gjort mange oppdrag og er en glimrende fotograf! Sjekk ut siden hennes her: http://kreklingphoto.tumblr.com/
Hun tok noen bilder av meg som jeg kan bruke når jeg trenger bilder av meg selv i forskjellige blogg/jobb sammenhenger, og nå har hun sendt meg bildene. Jeg var jo ikke helt på topp da jeg reiste til Oslo pga sykdom, men jeg syns bildene ble veldig bra! 
Ha en fin kveld!

3 kommentarer om “Fotoshoot i Oslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s