Pirrum Pære

Hei!
Kjapt innom i kveld. Dessverre er jeg blitt syk og har ligget på sofaen under dynen hele dag og kveld. Det er jammen typisk å bli syk når det passer minst. Onsdag skal jeg jo i utgangspunktet reise til Oslo på Vixen Blog Awards, men jeg må bare se formen ann. For en stund siden bestillte jeg denne søte plakaten til Elena. Har tenkt på det lenge, og den ble så søt på rommet hennes.

En hylle til småtingene hennes fikset min flinke pappa.
Ha en fin kveld. 

3 kommentarer om “Pirrum Pære

  1. Så kjedelig! Håper du kommer deg i løpet av dagen, men kroppen går foran alt- husk det:-)
    Jeg sliter med å komme meg etter noen uker med sykdom selv, nå tærer det på humøret… Men kroppen vet best, og det nytter ikke å pushe den hvis den ikke vil. Da får jeg/ vi heller ta det med ro og kose oss med god kaffe og inspirerende interiør. Make the best of it <3

    Klemmer, Rosa

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s