Kjøkkenfornyelse?

Hei!
Endelig ferdig med arbeidshelg, deilig følelse.
Jeg holder på å rydde og organisere innimellom slagene fordi vi venter storfint besøk neste uke, og i den anledning må jeg innom Ølen Møbel en tur, og til pappa og hente noen ting han har laget til meg i morgen.
På kjøkkenet står jeg litt fast… har så lyst å forandre noe men vet ikke helt hva. 
Vi får se, pleier å bli veldig inspirert etter ett besøk i Ølen. 🙂
Jo, også har vi fått ett nytt familiemedlem! Dette er Maria, marsvinet som Elena ønsket seg så veldig etter at Elvis «left the building» for ett år siden.
Ha en fin kveld!

6 kommentarer om “Kjøkkenfornyelse?

 1. Hei, Silje:) gleder meg til å treffe deg neste uke:) jeg var hos Ølen Møbel en tur i går. Bjørm sa du skulle innom en tur. 😉 de venter en del nye varer inn de neste 2ukene… Så jeg må tilbake en tur senere snart;) den koseligste butikk, drømme butikken min….så fint det er på kjøkkenet ditt. Gleder meg så enormt møye til storslått koselig besøk på torsdag. Første gang jeg møter dem…..:) kjenner jeg stresser litt her hjemme, vil ha alt i beste orden. Håper lyset er bra den dagen, de har meldt regn igjen å da er lyset dårlig her hos oss…men, men me får ta det så det kommer. Me snakkes i uka, klem Ann Elin

  Liker

 2. Å, det e så lenge siden eg va i Ølen hos Anita nå, og eg har ikkje sett itte oppussingå 🙂
  Må ta meg ein tur snart.
  Heldigen dåkke så får treffa storfint besøk neste uka, du får hilsa dei fra meg, snakka ein del med dei i fjor i Bergen. Dei e jo så kjekke jo 🙂
  Ha ein fine kveld!
  Klem

  Liker

 3. Gleder meg til og se hva du finner ut av etter en inspirasjonstur 🙂

  Nydelig marsvin, hadde selv flere for noen år siden, herlig små!

  Ha en finfin ny uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  Liker

 4. Kjekt å fornye litt innimelllom:)
  Praktisk med flotte Ølen møbel på vei til Etne da 😉 er jo ikke så langt, så burde jo fått tatt en inspo tur oftere..
  Kos dere masse med besøket alle dere det gjelder, spennende 🙂
  Klem Charlotte

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s