Sommerfugel i vinterland

Hei!
Rett dato på kalenderen i dag og greier.
I dag har jeg jammen hatt en effektiv dag. Bootcamp-treningen på «Shape trening og velvære» startet opp igjen, og vi fikk jammen kjørt oss. Det kan jeg virkelig anbefale viss du vil ha en skikkelig god økt; Bootcamp og Arke sirkel = gull!

Ellers fikk jeg ryddet vekk siste rest av jul, og ordnet litt. 
Dilla på strikk jeg, selv om min egen strikking går supertregt.
Jeg tok bort det grønne sengeteppet og slengte over ett strikketeppe. Plutselig ble det så lyst og fint i stuen, herlig!
Det nydelige strikketeppe er fra Modern Wool.
Den 22 januar er det «Vixen Blog Awards» i Oslo (les mer her:http://silje-vaniljeis.blogspot.no/2013/11/av-10000-nominasjoner-til-vixen.html) , og siden jeg er semifinalist (finalistene avsløres på torsdag, iiik!) så er jeg invitert til prisutdelingen. Siden det var fantastisk morsomt å være med i fjor så må jeg ha dette med meg i år også. Flybilletter er booket og jeg gleder meg enormt til å treffe andre fine bloggere og bare traske litt rundt i Oslo.
Jeg har også snakket med superflinke Helena, som er utrolig dyktig bak kamera og jeg er spent på hva vi skal å til. 
Ellers er det bare å ønske en fin natt, og tipse dere om at jeg er å finne på instagram: siljevaniljeis


6 kommentarer om “Sommerfugel i vinterland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s