Jule-"Give Away"; Vinn Personlig Veggalmanakk!

Hei!

Jeg har tidligere hatt Give Awayer med Personlig Almanakk som har vært veldig populære. Jeg har brukt mine kjempe mye, og det at man kan designe dem akkurat etter behov og smak er genialt.
Denne har jeg:

Du kan gå inn på http://www.personligalmanakk.no og der følger du instruksene og lager almanakken trinn for trinn. Du kan også velge startsmåned.

Nå har de kommet med en NYHET ; Personlig Veggalmanakk!
Jeg merker selv at nå når storesøster er begynt på skole så er det stadig mer å passe på, planleggingsdager og aktiviteter.
En Veggalmanakk må jo bare være supert til å passe på alle avtaler? 🙂
Kunne du tenke deg å vinne en?
Da legger du igjen en kommentar der du skriver hvorfor du trenger en, også trekker jeg en vinner om 4 dager.
Besøk gjerne Personlig Almanakk sin Facebook-side for mer inspirasjon her:
Og på Instagram:
@personligalmanakk

Skriv også mail-adressen din i kommentaren slik at jeg fort får tak i vinneren. 🙂

Ha en fin dag!

Innlegget er laget i samarbeid med Personlig Almanakk. 


23 kommentarer om “Jule-"Give Away"; Vinn Personlig Veggalmanakk!

 1. Hei,
  hadde vært kjekt med en slik almanakk for å holde orden på gjøremål både for den ene og den andre i familien…
  så kan man ha alt samlet og unngå forglemmelser mm.
  lov å håpe på VINNERLYKKE.
  beste hilsen TOVE

  Liker

 2. Hadde vore supert med ein slik . Med veldig skiftande vakter , 3 barn og ein mann som jobber offshore turnus. Og aldri klarer sette seg inn i alt når han er heime . Hadde de vore supert for mor i huset med ein slik , nokon må jo holde kontrollen på fortet 🙂
  Tvi-tvi !
  rossland84@yahoo.no

  Liker

 3. En slik trenger absolutt vi til å holde orden på alt alle skal. Samboeren min husker aldri om han skal hente eller levere på skolen og vil at jeg skal skrive det ned. I tillegg er det møter, elevkvelder, fotball osv….

  Liker

 4. Jeg kunne gjerne ønske en veggalmanakk til gjengen her… Med flere hjem og våre avtaler så er en sykelig og personlig kalender til god hjelp 👍 jeg liker både din blogg og personlig almanakk 👍 god kveld til deg

  Liker

 5. Heisann 🙂 Prøver lykken på denne flotte veggkalenderen 🙂 Mye å holde styr på i en travel hverdag, med både turnus jobbing, aktiviteter for både store og små. Da hadde det var flott en en personlig kalender som holder styr (for mannen 😉 ) for alle i familien 🙂
  Ønske deg ein flotte kveld & gratulera med bestått eksamen 🙂

  Klem fra Renate 🙂

  renatelangaker@gmail.com

  Liker

 6. Åh, en sånn hadde vært hjelpsom i vår hverdag! Jeg er visst ikke den eneste her med en samboer som ikke husker avtaler. 😉 Så denne veggalmanakken blir det nok jeg som skriver mest på, og han som leser mest! Haha

  Oda / hiilsen@hotmail.com

  Liker

 7. Som fulltidsjobbende student med en haug med verv, og en samboer som er ganske lik hadde det vært en fryd å ha en slik for å holde styr på hverandre, og klare å planlegge litt kjærestetid inni mellom!

  Liker

 8. Jeg trenger en for jeg må ha oversikt over aktivitetene i hjemmet! Med to barn i aktiviteter som skal hit og dit, og en mor og far med diverse verv i lag og foreninger er det jammen litt av en kabal å ha oversikt! Xer fingrene!

  Liker

 9. Jeg kjøpte en slik almanakk av dem i fjor og er så fornøyd med den. Hadde så absolutt trengt en slik veggalmanakk da det er vanskelig å holde orden på alt fra treninger, ting som skjer på skolen, bursdager og ikke minst hva man skal ha til middag hver dag og andre vanlige gjøremål. Dette er noe man virkelig burde notert seg på en enkel måte som f.eks på en slik veggalmanakk.¨
  klem klem

  Liker

 10. Hei! Jeg har tre barn, studerer og jobber turnus selv så en slik almanakk hadde vært supert for å holde styr på alle aktiviteter.. Krysser fingrene for vinnerlykke. Hilsen Karianne (karianne.oeie@gmail.com)

  Liker

 11. Jeg ønsker meg en egendesignet notatblokk! Postit-lapper og diverse skrivebøker som jeg ikke har noe forhold til har ikke fungert for meg. Ny stilling i Forsvaret med mye ansvar, mange møter og mye som bare jeg skal kunne, fører med seg et stort behov for en plass å notere ting. En slik bok ville gjøre alt enklere 😀 (sjaspdal@hotmail.com)
  Ha en ellers flott jul! :)) (Heier på deg i Vixen Blogawards!)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s