De beste bursdagstipsene får du her!

Hei!
Jeg har kanskje ikke helt landet etter en magisk helg i Bergen. Det er ett unikt bloggemiljø i Norge, det ble også fremhevet av noen av de som hadde seminar på messen. Det er ett inkluderende og raust miljø der jeg har blitt kjent med så mange herlige jenter! Tusen takk for en fin helg!
Så over til den neste store happeningen her i huset; 4 årsdag!
Caspian blir 4 år på torsdag, og han gleder seg veldig til å «bli stor». 
Temaet er «Dinosaur» ( suprise! hehe), samme tema som i fjor (se her:
Første tips; heliumballonger! Jeg så dette tipset første gang hos Kjersti
( http://www.kjerstislykke.blogspot.com) og tenkte det var genialt. 
Denne fant jeg faktisk på «Nille» til 349 kr. Det følger med noen fargede ballonger, men da jeg var på «Trendhuset» på Raglamyr så fant jeg sølvfargede i tillegg. 
Andre tips er faktisk «Trendhuset». Det er en stoooor butikk på Raglamyr som har ALT du kan tenke deg av hobbyting. En drøm for en DIY/interiørblogger.
Nytt nå er at de har en egen «kiosk» med ferdiglaget spiselig pynt. Der hadde de faktisk dinosaurer også, så da slipper jeg å prøve å lage noen.

Tredje tips; lag dinosaur-partyhatter! Evt lag vanlige papirhatter og pynt med klistermerker, glitter eller diamanter. Jeg kjøpte kartong og strikk på Trendhuset. Søk etter «paper hats diy» på Pinterest.com så får du tusenvis av variasjoner. Vi holder på å lage denne versjonen nå:
Fjerde tips: Lag en langpannekake som du kan skjære ut om du skal lage en spesiell kake. For eksempel en dinosaur som jeg skal prøve meg på etter denne videoen: http://www.howdini.com/video/7073677/how-to-make-a-dinosaur-birthday-cake
Det er ikke alltid så vanskelig å lage en morsom kake, og jeg vil anbefal deg å søke på Pinterest. Se bare på denne:
Det blir endel rester når man skjærer ut til kaker. Restene fra kaken blander du godt sammen og tilsetter litt sjokoladesaus. Trill runde kuler og lag «Cakepops». Les mer om Cakepops her: http://silje-vaniljeis.blogspot.no/2012/01/slik-lager-du-cakepops.html
Kjøp «Candy melts» sjokolade, de er perfekte til å smelte og dyppe cakepopsene i 
og finnes i mange fine farger.
Jeg har kjøpt stripete sugerør som skal fungere som pinnene. 
Det er mye man kan lage selv, men om du ikke har tid/lyst så sjekk ut http://www.etsy.com.
Det er mange flinke selgere der som selger hele bursdagspakker med hatter, innbydelser, sugerør osv. Genialt å få det rett hjem i postkassen.
Ha en fin kveld!

4 kommentarer om “De beste bursdagstipsene får du her!

 1. Hei! Det var så utrolig koselig å endelig få treffe deg! Det var bare flaks at jeg sjekket FB når jeg gikk mot parkeringsplassen for å kjøre hjem, da du dukket opp på chatten.

  Så mye gøy du har planlagt til selskapet! Vi hadde dinosaur-tema for Lillebror i sommer da han ble 5. Et tips er å ha muffinsformer med Sombreros-chips i. De går fremdeles som dinosaur-tånegler her i huset og blant kameratene hans, hehe! Rart hva man kan finne i hagen. 😛 De tror også fremdeles at kjøttet på hamburgeren er dinosaurkjøtt. Jeg laget også sjokolademuffins som liksom skulle se ut som minivulkaner. Om du sjekker ut albumet mitt på Pinterest, så finner du en del tips der. 🙂

  Liker

 2. Likte godt sugerørene og den spiselige pynten tror jeg hadde gått rett hjem hos minstemann hos foreldrene mine også. 11 år og elsker dinosaurer. Bare synd vi bor langt unna trendhuset. Drage/dinosaurkake laget fra langpannekake har vi hatt et par ganger hos foreldrene mine også 🙂 Kjekt og mer spennende enn firkanta eller rund kake. 🙂
  Skal feire bursdag uka her også, men det er min lille firbente som blir to år. Og det blir neppe sjokoladekake. 😉

  Håper du har en flott uke.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s