Dette må du få med deg; Hairshop på Amanda Storsenter!

Hei!

Som jeg skrev i går så skulle jeg til frisøren i dag. Jeg ble kontaktet i går av en hyggelig jente som lurte på om jeg ville komme på åpningsdagen til «Hairshop» på Amanda storsenter for å få en prøvetime og skrive om min opplevelse på bloggen. Siden jeg sårt trengte en klipp, og det er alltid like spennende å få være med på nye ting så takket jeg ja til det. Jeg har jo begynt å skrive litt om skjønnhet og velvære her på bloggen, og syns dette var en god mulighet. 
«Hairshop» er en frisørkjede som er ny for meg, så jeg sjekket ut hjemmesiden deres og gledet meg.
Rett fra jobb og opp i frisørstolen. Jeg ble tatt godt i mot av daglig leder og praten gikk.
Som den interiørelskeren som jeg er så ble jeg veldig fasinert av de flotte maleriene på veggen, var ikke de kule?! 

Frisørsalongen er lys og innbydende med en åpen og god romfølelse, og at de har så stort utvalg av produkter syns jeg er helt supert! 

De kjører nå ett åpningstilbud med 25% rabatt på alle hårprodukter! Dette varer til og med lørdag 12.10 så her er det bare å hive seg rundt og ta turen til Amanda. Og som sagt; utvalget er utrolig stort!
Hver mandag har de «Barnas dag» og da får du barneklipp til 249 kr. 🙂
Hele opplevelsen på «Hairshop» var utelukkende positiv for min del, og det var mange kunder der i dag som så svært fornøyde ut, så jeg kan anbefale deg å teste det ut om du trenger frisørtime. Du kan også bestille frisørtime hos «Hairshop» på nett, enkelt og greit. 
One happy blogger 😀

Og jada, det ble utrolig flaut å «posere» i salongen! Det er liksom enklere å knipse bilder av interiør hehe, men men jeg får øve meg. 
Ha en fin kveld!

4 kommentarer om “Dette må du få med deg; Hairshop på Amanda Storsenter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s