Enkel fornying

Hei!

Jeg har skrevet om dette før, men jeg elsker bildelister. Det er så lett å gjøre om å få ett nytt uttrykk bare med få forandringer.

I stuen har vi bildelister over sofaen, og i spisestuen har jeg også ett par.

Når jeg trenger litt forandring så flytter jeg om på bilder, bokstaver og annet dill og viola; forandring som ikke koster noe.

På bildeveggen blir det også litt omorganisering.

Det kule geviret fant jeg på Kremmerhuset for en stund siden, til 30 kr!

En mobilveske i skinn kan vel også henge på veggen? 🙂
I forrige innlegg ( med tips om fint interiør fra Jysk) fikk jeg en kommentar om innlegget var sponset. Det innlegget var IKKE sponset, og jeg skriver ofte innlegg med tips til interiør, skjønnhet og andre tips jeg syns er verdt å skrive om.
Jeg har innimellom innlegg som jeg lager  i samarbeid med kommersielle aktører, og da skal innlegget være merket med «sponset innlegg», «innlegget er laget i samarbeid med..» eller «reklameinnlegg». Det skal være lett å skille mellom reklame og vanlige innlegg, men jeg kommer ikke til å merke vanlige innlegg med «ikke sponset innlegg». Det ville bli litt rart syns jeg. 
Men det skal stå i teksten om innlegget er laget i samarbeid med andre. Noen ganger får jeg en liten sum for det, andre ganger får jeg teste produkter. Noen syns reklameinnlegg er kjedelig og hopper over, det er helt i orden. Jeg får endel henvendelser om å skrive innlegg, men prøver alltid å velge ut de jeg syns passer på bloggen, som jeg selv syns er spennende/bra/engasjerende og som jeg går god for selv.
Håper det var svar nok? 
Ønsker dere en fin dag! 🙂

7 kommentarer om “Enkel fornying

  1. Hei, Silje. Bildelister er så fint og dekorativt. Fint å samle alt på en plass, blir ryddigere å en kan også sette på andre ting en bilder, ting en liker godt…Jeg er så heldig i stua at vi har en halvetasje, å da har vi fått en kant langs den ene veggen i stue, da slipper jeg slike bildelister og den kanten er bredere. :O) Fint i hjemmet ditt. Til minste detalj. Klem fra Ann Elin

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s