En skikkelig kosemose høst!

Hei!
Dagene fyker, og denne uken har ikke nok timer for min del. *puste dypt*
Jeg var full fart innom Jysk for å få tak i en kommode (jeg har alt for mange klær.. jaja), og ble veldig overrasket over hvor mye FINT de hadde der! Puter og pledd i nydelige farger og teksturer.
Grå puter i ull (HAY inspirerte?)
Fluffy og herlige pelsputer!
Også i grått (elsk!)
Kule «steinputer».
Myke pledd er ett must til høsten og her er to favoritter jeg fant:
Tenk at jeg hadde glemt ut hvor mye bra og kult man kan finne på Jysk!?
Til og med så fine geiteskinn til 349 kr.
Jeg må jammen innom der en tur igjen snart. Håper dere fikk noen gode tips.
Så må det jo nevnes at prisene hos Jysk er veldig fine!
Ha en fin kveld, hilsen ullkledd frysepinne.


6 kommentarer om “En skikkelig kosemose høst!

 1. Takk for tips! de Hay inspirerte putene må jeg virkelig sjekkes ut, jeg kan jo nesten ikke se forskjell på bilde i allefall, må sjekke om virkelighten er den samme. Mye fint jaffal 🙂
  nyt resten av helgen – håper ikke den blir like stressende som uken:-)

  Liker

 2. Hei !
  Er dette et sponset innlegg? Kan du i så fall tydeliggjøre det i overskriften? Jeg synes at både du og bloggen mister noe troverdighet når du poster innlegg som du helt tydelig har fått penger eller andre goder for å gjøre. På samme måte som jeg ikke ønsker reklame i posten, ønsker jeg heller ikke å lese sponsede innlegget. Jeg forstår at du vil tjene penger på hobbyen, og jeg ber deg heller ikke om å slutte med det, men håper informasjon om innleggets innhold blir tydelig. Håper du tar deg tid til å svare på dette!

  Liker

 3. Hei Line!
  Dette innlegget er ikke sponset nei 🙂 Og helt fint at du spør, det er jo veldig viktig.
  Når jeg skriver innlegg i samarbeid med sponsorer merkes det med «sponset innlegg» «reklame» og/eller «samarbeidspartnere».
  Jeg har skrevet ett innlegg om dette tidligere i bloggen, skal se om jeg finner det frem.
  Noen samarbeider jeg fast med, andre innlegg kan være produkter jeg har testet og får betalt for. Dette skal komme tydelig frem, men noen innlegg skrive jeg selvsagt uten å være sponset. Er litt vanskelig det der, for jeg syns det blir litt rart å merke innlegg som ikke er sponset med «ikke sponset»?

  Håper det var svar nok?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s