Inspirasjon til garderoben!

Hei!
Først må jeg si at det er så gøy å ha giveawayer når vinnerne blir så glade!
Veldig kjekt å glede andre gjennom bloggen. 🙂
Så til noe som ikke dreier seg om interiør, nemlig klær. Jeg har alltid vært glad i moter, trender, lese moteblader/blogger og å prøve ut de nye trendene. Jeg er eldst av 5 søsken, vi er 5 jenter så det flyter når vi er hjemme på besøk hos mamma og pappa og alle skal låne/bytte og kle seg. *ler*
Da jeg oppdaget Pinterest.com var det først og fremst interiørbilder jeg var fasinert av. Men nå er det stort sett moteinspirasjon jeg søker etter der. Og det er så uendelig mye inspirasjon!
Favorittantrekk for tiden; «Boyfriend» jeans og stripete genser.
Jeg elsker å finne gode kupp på salg, og i å dele gode tips, så kanskje det kommer litt på bloggen også etterhvert.
Etter at jeg startet å trene igjen for 1 år siden har jeg måttet skifte ut hele garderoben, og det er blitt mye gøyere å kjøpe klær (til mannens store fortvilelse, hoho!), og ikke minst surfe etter inspirasjon på Pinterest.
Jeg fikk en utfordring på Instagram om å vise min stil, om det er likhet mellom interiørstil og klesstil, og det er nok det. Mye sort/hvitt, natur, jeans, gull/kobber, kule detaljer er jeg glad i og ikke minst skikkelig fine sko.
Jeg har laget ett «board» på Pinterest, så ta gjerne en kikk.
Ha en fin kveld!

En kommentar om “Inspirasjon til garderoben!

  1. Så mye kul fashion-inspirasjon hos deg Silje. Jeg er en relativt ny leser av bloggen din og jeg storkoser meg her inne. Koselig med vinnere som setter pris på premien sin 🙂

    Ønsker deg fortsatt fine feriedager!

    Klem
    Netta

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s