Tips til dekorasjon til bryllup eller konfirmasjon

Hei!
Det går mot tiden for konfirmasjoner og brylluper nå fremover, og jeg vil dele noen små men dekorative tips med dere.

Bryllup = kjærlighet, så hvorfor ikke bruke en nydelig lyslenke med papirhjerter på bordet?
Denne er fra Woweffekt.no , er den ikke fin? 🙂
Tips! Jeg har brukt tomme tomatpure glass til å ha telys i, jeg syns det gir ett rent og delikat uttrykk på bordet. Ønsker du mer pynt kan du knyte litt hyssing rundt, feste små hjerter på, male dem i pastellfarger eller skrive noe på dem med sort porselenstusj. For eks navnene til gjestene, eller ord som «Love» osv..

Tacosaus-glasset har fått friske grener med grønne skudd.
Tips! Glassflasken har jeg surret ulltråd rundt. Det er jo veldig lettvint og enkelt, og du kan velge farge på garnet du bruker slik at det passer inn med det fargetema du har valgt om det er pastellfarget eller knallfarger. Jeg har også festet noen små fjær på den.
Ha en fin kveld. 

7 kommentarer om “Tips til dekorasjon til bryllup eller konfirmasjon

 1. Det var ei kjempe skjønn lyslenke 🙂 Trur eg må vurdera å snope inn ei slik til niesen min som kjem til verda om eit par månader. Gjett om eg gleder meg til å bli tante!

  Klem Eli

  Liker

 2. EN nydelig lyslenke. Takk for inspirasjon og vidunderlige bilder å drømme seg bort i.
  Enkel, sart, og lys bordpynt er det fineste.
  Takk også for all den glade, eggende inspirasjonen i innlegget under.

  Jeg ønsker deg en glad tirsdag! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s