Svart/hvitt inspirasjon!

Hei!
Liker du kontrasten med svart/hvitt i interiøret?
Det er vel ingen hemmelighet at jeg liker det, hihi, men jeg liker å myke det litt opp med både tre og gråtoner. Elena tok bilder av forskjellig i dag, også av meg, hun er glad i ta bilder og jeg er ikke redd for å låne henne kamera så forsiktig som hun er. 🙂 Det er spennende å se verden gjennom hennes øyne. Jeg ble komandert til å se på pc`en og se «opptatt ut». *ler*
I dag har jeg surfet litt på pinterest.com for å finne litt inspirerende bilder til dere.
Link til kilden står under hvert bilde:
Mye herlig inspirasjon å finne på Pinterest altså, jeg har også konto der:
Bruker du Pinterest?

8 kommentarer om “Svart/hvitt inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s