Mine interiørfavoritter nå – shoppingtips!

Hei!
Jeg skal snart starte enda en giveaway. Det er mye forskjellige tilbud jeg får for tiden, men det er viktig for meg at dette er ting jeg liker, og som jeg går god for. Mye takker jeg nei til, mens andre ting syns jeg passer fint inn i bloggen.
Noe interiør, men også andre ting fremover. Dette er spennende, og utfordrende da jeg ikke ønsker å være en ren reklameblogg! Det kommer stort sett til å være ett og annet innlegg med en giveaway til dere lesere, og ikke svære reklamebannere rundt bloggen. Jeg håper dere liker de tipsene jeg deler, jeg syns det er veldig kjekt å dele tips til fine nettbutikker og til er en «sucker» på å finne gode tilbud. Hehe, or so I hear!
Forestsor.no er en ny nettbutikk for meg, men guri jeg er glad jeg oppdaget den!
Jeg har kikket gjennom nesten alt de har og funnet noen favoritter.

Det blir sjans å vinne noen av tingene jeg viser her, så følg med!
Ha en strålende lørdag!

2 kommentarer om “Mine interiørfavoritter nå – shoppingtips!

  1. Så mye fint det var her da! Må ta meg en tur innom der 🙂

    Ønsker deg ei god helg 🙂 Her har vi feiret 7 åringen i huset! Kjenner det skal bli godt med bein høyt og en bedre middag i kveld 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s