Secrets by B – vinn trendy smykke!

AVSLUTTET

Hei!

Min blogg handler stort sett om interiør, men jeg er jo også interessert i andre ting så hvorfor ikke blogge om det også? Det er jo min blogg, og den kan skifte retning slik jeg vil, og å dele litt tips om fine klær og tilbehør er gøy!
For de som følger meg på Instagram så vet dere jo at jeg er skikkelig «jente-jente» når det gjelder klær, sko og tilbehør. Jeg liker å pynte meg når jeg kan, hehe 🙂
Kanskje det er ett behov som oppstår siden jeg stort sett trasker rundt i «hvit pysjamas» når jeg er på jobb som sykepleier.*smiler*
Uansett! Jeg har fått ett kjempefint samarbeid med ei flott dame, som lager noen fantastisk fine smykker, ringer, armbånd og øredobber.
Benedicte Bruknapp startet høsten 2011 «Secrets by B», og hun designer smykker med følelser. Hun er nøye i prosessen der hun velger ut materialer, farger, krystaller og edelstener. Alt må stemme for å få den rette følelsen i smykket, sier hun. Uttrykket på smykkene er elegante, litt romantiske med en snert av røffhet.
Smykkene føles glamorøse (oh yess, enig der!) og spesielle, som om de bærer på en liten hemmelighet. 
Jeg har kikket på alt hun har i nettbutikken sin, www.miinto.no/secretsbyb , og jeg tror jeg vil ha ALT! Jeg er veldig glad i gull for tiden, og spesielt armbånd. 
I dag fikk jeg pakken i posten, og se så lekre armbåndene er:
Så, i anledningen gir «Secrets by B» bort ett flott smykke til en heldig vinner!
Du kan vinne dette:
Nydelig liten bambi.
For å være med så kommenterer du på dette innlegget, og jeg vil gjerne høre hvilket smykke som er din favoritt! Du finner hele kolleksjonen her:
Ha en flott kveld!

67 kommentarer om “Secrets by B – vinn trendy smykke!

  1. Ah, der var det mye fint og utrolig vanskelig å skulle velge en favoritt synes jeg. Men jeg er litt svak for infinity-symbolet så smykke og armbånd med dette symbolet er en av favorittene. Men jeg likte bambismykket veldig godt også, så søtt:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s