Juletrepose!

Hei!
I dag freste jeg ned på Bruno Interiør etter trening, og fikk sikret meg en grå pose i str XL.
Inspirasjon til gaveinnpakkning fikk jeg hos fine Elisabeth.
Julestrømpene er på plass sammen med adventskalenderen. 
I morgen får jeg kjekt besøk, så stuen og kjøkkenet er shinet, og resten av huset…vel, vi får holde oss i hovedetasjen. 🙂
«Posedilla» i stuen, og disse lerkegreinene passet perfekt oppi, sammen med fimo-julepynten jeg laget i fjor.
Ha en fin kveld!

10 kommentarer om “Juletrepose!

 1. Hei. Tenkte bare jeg ville tipse om noen geniale tilbud.

  Hos http://www.miinto.no kan du handle for 200,- om du bruker koden ‘’alt for damene’’. Koden må du taste inn mens du er i handlekurven. Før du går til betaling. Her er faktisk frakten gratis. Det vil si at om du handler for 200 eller mindre så betaler du ingenting! Genialt ? De har mye fint interiør her: Bloomingville, ib laursen, lucie kaas skålene, ferm living osv.

  Hos http://www.blush.no kan du nå handle for 250 kroner gratis om du taster inn koden blushkk2012 når du skal betale. Du trenger bare å betale frakten som er på 39,- Jeg kjøpte meg nettopp hårprodukter fra tigi for 229,- og endte opp med å kun betale 39,- så det funker! Det er også en annen kode man kan bruke på blush.no. Denne gir 200,- å handle for. Koden er: ALLERBLUSH2012. Handler man i to omganger kan man benytte seg av begge kodene;) Jeg handlet både til min adresse, og til mamma sin så fikk jeg benyttet meg av tilbudene dobbelt opp;)
  Del gjerne dette på bloggen din, disse tilbudene varer bare ett par dager, så her er det lur å være kjapp!:)

  – adelaide

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s