Ingen moteblogger, men..

Hei!
For de som kjenner meg så vet dere at jeg elsker klær. Og har endel klær… 🙂
Noen bomkjøp blir det jo, men jeg har funnet ut at det lønner seg å kjøpe klær man er 100% fornøyd med, selv om de kanskje er litt dyrere. De klærne bruker jeg mer, de holder seg bedre og ser ofte bedre ut på.
Ett merke jeg virkelig har fått øynene opp for er 5Units! Utrolig stilige, og ikke minst komfortable bukser! Siden dette hovedsakelig er en interiørblogg så skal jeg ikke mase for mye om klær, hehe, men jeg liker å dele shoppingtips uansett hva det er.
Jeg har en i «shiny» kvalitet, i fargen armygrønn.
Og en, favoritten, i lys grå. De er litt baggy oppe, og smale nede. 
Egentlig en passform jeg på 164 sikkert er for lav til, men med høye hæler blir det bra. Hoho!
Jeg kjøpte dem på http://www.miinto.no , men det er også andre nettbutikker som selger dem.
(Jeg ser jeg burde stryke buksene mine, hehe)
Etter at fine Cathrine la ut ett innlegg om en kul bukse her om dagen (hun har forøvrig en utrolig fin blogg, så ta en god titt!), så tenkte jeg; skitt la gå. Det er nemlig litt flaut å legge ut bilder av seg selv syns jeg (og ikke minst ta bilde av seg selv i speilet!!) men alt for gode tips til dere!  🙂
Disse buksene er like fine til hverdags som til fest, og super komfortable for en småbarnsmamma.
Ha en flott fredag!

10 kommentarer om “Ingen moteblogger, men..

  1. Knallfine bukser på superfin Silje!!! Dødsflaut å ta bilder av seg sjølv i spegelen, ja det er eg heilt enig i, men knallkjekt å sjå. Diggar moteinnlegg også. er open for alle slags kjøpetips så kom gjerne med fleire speglbilder. Klem klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s