Bord til 3!

Hei!
Jeg syns det er veldig koselig å dekke fine bord. Så i dag har jeg dekket ett bord for 3.
Denne gangen med nye tallerkner som jeg har fått av Rosendahl. 
Grand Cru serien er stilren og passer til det meste. Jeg liker best det enkle og rene, uten for mye dilldall på bordet.
I går kjøpte jeg disse nydelige, orange «blomstene» og det ble skikkelig høst på spisebordet. 
En avkappet planke blir mitt «naturlige» innslag på bordet (mannen skjønner ikke hvorfor jeg samler på avkapp, men det er jo så fint å dekorere med!). På bordet ligger gavepapir fra HouseDoctor som løper, og jeg blir aldri lei av svart/hvitt. 
Lammeskinn på stolene hører med, disse er fra «Innekjær»- interiørbutikken her på vormedal. 
Teen fra Søstrene Grene er supergod, og med mandelhonning blir den litt søtere og god for halsen.
Ønsker deg en fin høstdag!

(innlegget i samarbeid med Rosendahl)


16 kommentarer om “Bord til 3!

  1. Koselig bord! Helt sant at det er lurt med slike plankebiter! Jeg skal jammen få snekkermannen min til å ta med seg noen plankebiter hjem til meg også! Liker så godt det hvite lyshuset ditt i porselen…. Hva slags merke er det? Kan du huske hvor du har kjøpt det? Skulle gjerne hatt et slikt et…. Fin helg til deg videre:-))
    Kari

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s