Moroccan style?

 Duse og fine farger i loftstuen vår nå. Kelim, østeninspirert lykt og lodne skinn.
Vi har ikke noe solskjerming i loftstuen. Jeg syns det er vanskelig å finne noe rimelig og fint. 

Lameller er jo greit, men vi har store skråvinduer så jeg ser jo for meg ett styr å få hengt dem opp.

En lettvint løsning da min søster skulle overnatte her ble å stifte opp ett tynt dynetrekk fra IKEA.

Det henger fortsatt *smiler*.
Ha en fin kveld!


10 kommentarer om “Moroccan style?

 1. Så koselig loftstue!! vi får også store skråvinduer i stua.. har begynt å tenke solskjerming, men aner ikke hva vi ender opp med! var jo søtt med dynetrekket! 🙂 herlig farge på bordet ditt forresten!
  Smil fra Vibeke

  Liker

 2. Stilig, det dynetrekket forsterket egentlig bare «haremstilen», hihi. Takk for tilbakemelding om matte + krakk! Jeg håpet egentlig at matten var fra Ellos, for en slik har ligget i handlekurven min der en stund 🙂 Krakk var jeg og bestilte meg på Indiska i dag, en litt rustikk type 🙂 God ferie!! Klemmer

  Liker

 3. Så deilige fargar og materialer du har brukt, Silje 🙂 Ei herlig loftstove! Me har kjellerstove, ikkje spesielt lys – men det er ei spelebule så gutane er kjempe fornøyde 😉 No har jo sjølvsagt mammmo nokre planar for å oppgradere litt, og dei fargane du viser over her vil nok verta representerte. Men i det tempoet eg får tanker og planer over i handling så er vel begge gutane flytta ut før det skjer 😉

  Ha ein herlige fredag!

  Klem Eli

  Liker

 4. Så deilig og lyst med duse farger. Liker de orientalske innslagene, gjør interiøret litt mer spennende. Syns det er så fint å blande ulike stiler! Ang skjerming av sol skjønner jeg det er vanskelig å finne en grei løsning som ikke koster skjorta, men var jo stilig med dynetrekket;) Fin helg til deg, klem

  Liker

 5. Så fin loftstue!:) Jeg fikk lyst til å lage noe lignende. Men angående solskjerming til vinduene… jeg kan anbefale plisségardiner fra Luxaflex. Det er ikke så stramt som lamellgardiner, men gir et mykt og koselig inntrykk. Jeg har det selv og er kjempefornøyd.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s